sunnuntai 14. joulukuuta 2014

JOULUN TUNNELMAA ETSIMÄSSÄ





Pitkään jatkunut pimeys ja lumeton maa ovat tänä vuonna tehneet joulun tunnelmaan pääsyn vaikeammaksi kuin aiempina vuosina. Ainakin meillä. Vastahakoisesti ripustelin jouluvalojakin ikkunaan, vaikkei tuntunut yhtään että niiden aika vielä olisi. Kauniita ne ovat, mutta jostain syystä tunnelma ei vielä ole niin jouluinen kuin voisi. 

Kun aiemmin taivaalta satoi vain vettä oli onneksi mahdollista mielikuvituksen avulla päästä oikeaan tunnelmaan. Uppouduin Pinterestin tunnelmakuviin ja jo alkoi joulu hiipiä mieleen. Tässä teillekin maistiaisia näistä ihanista kuvista. 



Muutama vuosi sitten mieheni yllätti minut rekiajelulla Tampereen Tallipihalla. Se oli hauska kokemus ja yksi tapa herätellä joulun tunnelmaa. Kannattaa kokeilla jos tilaisuus tulee!




Meidän perinteeksi on muodostunus aito kuusi. Tekokuusen helppous (ei varistele, helppo koota ja purkaa) kiehtoo joka vuosi, mutta silti päädymme aitoon. Joskus sypressiin ruukussakin. Tämän vuoden kuusi on vielä noutamatta, mutta se on ensi viikon ohjelmassa.





Enpä osaa sanoa, mikä näissä kuvissa jaksaa miellyttää. Jollain tavalla autotkin on tuotu osaksi joulua, ainakin näissä kuvissa! Viime kesänä meille kotiutui 60-luvun Volvo Amazon, ehkäpä sekin saa jouluisen asun ensi jouluna. Hauskoja nämä kuvat ainakin ovat! Vai uppoavatko sinulle?

Eilen saatiin lumi maahan ja nyt jo alkaa tuntumaan, että se joulu tulee kuin tuleekin sieltä. Mikä siinä onkin, että se valkoinen maa on yhtä joulun kanssa :) Eipä jouluun enää kauaa olekaan! Tänään me tunnelmoimme joululla kauneimpien joululaulujen myötä Ylöjärvellä ja kotona kupposella glögiä. Glögin kaveriksi sinihomejuustoa ja piparkakkuja.  

Näiden kuvien myötä tunnelmallista kolmannen adventin iltaa kaikille!


(Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Pinterestin ihmeellisestä maailmasta poimittuja.)

6 kommenttia:

  1. Kivat kuvat ja piparit ja sinihomejuusto kera glögin on ihana yhdistelmä. Hyvää joulunodotusta edelleenkin! terveisin täti anneli

    VastaaPoista
  2. Hei Sirpa. Löysin blogiisi Teijan paratiisiblogista ja liityin jäseneksi. Kivoja tunnelmallisia kuvia. Tervetuloa kurkkaamaan myös minun blogiani. http://kristallikimara.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa mukaan blogini maailmaan! :) Kävinkin saman tien kurkistamassa sinun blogisi. Se vaikuttaa oikein mukavalta.

      Poista
  3. Niin ihania kuvia, aivan minun makuun. Kun nämä näin, tulin ja jäin. <3 Muutenkin blogisi ilme on todella kaunis. <3

    Ihanaa joulunaikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia K! <3 Mukava kun tulit ja jäit seuraamaankin! Oikein ihanaa joulun aikaa sinullekin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!